Studio Playground activeert
vanuit de kracht van design

Wij geloven dat krachtig design kan bijdragen aan een betere wereld. Krachtig design inspireert, schudt mensen wakker en brengt mensen bij elkaar. Krachtig design activeert.

Ontwerpen vanuit strategisch onderzoek

Vanuit een strategisch fundament ontwikkelen wij goed onderbouwde concepten, die we consequent doorvertalen naar een slimme en speelse uitwerking. Daarbij zoeken we de grenzen van de opdracht op en soms gaan we er overheen. Onze ontwerpoplossingen zijn onderscheidend en praktisch uitvoerbaar.

Met kennis van de laatste ontwikkelingen in ons vak

Wij zijn gedreven ontwerpers. Met de kennis van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied hebben we een scherpe focus op wat design kan betekenen voor mensen en organisaties. Of het nu gaat om visual identities of een vertaling hiervan naar websites, apps, campagnes, print media of ruimtelijk ontwerp.

Tikkeltje perfectionistisch

We zijn persoonlijk betrokken, nieuwsgierig, ambitieus en een tikkeltje perfectionistisch. We worden enthousiast van design, waarbij alles klopt. Van concept tot een consequente doorvertaling naar middelen.

In co-creatie bekijken we jouw vraag vanuit verschillende perspectieven

Ontwerpen doen we samen. In co-creatie met onze klanten en partners bekijken we de vraag vanuit verschillende perspectieven. Zo hebben we korte lijnen met merkstrategen, engagement strategen, interaction designers, webdevelopers en meer.

Onze klanten geloven dat een duurzame relatie leidt tot het beste resultaat

Onze partners en klanten zijn net zo ambitieus als wij. Zij willen ook op langere termijn het verschil maken én geloven dat een duurzame relatie leidt tot het beste resultaat.