Breng jouw merk tot leven met opvallende campagnes en communicatiemiddelen

Grijp de aandacht van jouw doelgroep. Door middel van campagnes, nieuwsbrieven, presentaties of andere communicatiemiddelen. We bedenken creatieve en effectieve manieren om jouw merkcommunicatie vorm te geven. Hoe we dat doen lichten we graag toe.   

Strategie

We beginnen met het ontwikkelen van een heldere communicatiestrategie. We onderzoeken je doelgroep, concurrenten en trends. We definiƫren de boodschappen die je wilt overbrengen. Deze strategie vormt de basis voor het creatieve proces.

Concept

We bedenken creatieve concepten en werken deze globaal uit. Samen bepalen we welk idee het beste aansluit bij de doelstellingen en de doelgroep.

Ontwerp

Het gekozen concept werken we verder uit. We passen het ontwerp toe op de benodigde online en offline formaten zoals posters, advertenties, brochures, nieuwsbrieven, presentaties en meer. Zo zorgen we voor een consistente uitstraling van het merk.

Realisatie

We werken nauw samen met drukkers en andere partners om het ontwerp tot leven te brengen. We begeleiden het proces van realisatie tot finesse drukwerk en toegankelijke digitale uitingen. Zo komt jouw merk op alle middelen goed tot zijn recht.

Evolutie

Een sterk merk blijft evolueren en innoveren. Testresultaten, nieuwe producten, proposities of trends kunnen vragen om aanvullingen of aanpassingen in het design. We kijken graag met je mee wat nodig is om te zorgen dat je merk altijd actueel blijft en opvalt.

Nederlands Filmfestival

Magazine

Nederlands Filmfestival

Magazine

Utrecht Marketing

Campagne

Wij werken o.a. voor:

Logo Jonge Honden
Filmfestival logo
Logo Utrecht