Studio Playground creëert sterke merken die ertoe doen

Vanuit de kracht van design dragen wij bij aan een betere wereld. Krachtig design inspireert, schudt mensen wakker en brengt mensen bij elkaar. Krachtig design activeert.

Aanpak

Activeren vanuit de kracht van design vraagt om een integrale aanpak. We creëren een strategisch fundament en onderzoeken goed onderbouwde concepten, die we vertalen naar een slimme en speelse uitwerking. Daarbij zoeken we de grenzen van de opdracht op en gaan er soms overheen. Wij bedenken slimme ontwerp oplossingen, die praktisch uitvoerbaar zijn.

Over

Studio Playground is opgericht door Wendy Grootscholten. Een strategisch gedreven ontwerper met ruim 15 jaar ervaring. Met de kennis van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied heeft zij een scherpe focus op wat design kan betekenen voor mensen en organisaties. Wendy is nieuwsgierig, betrokken, ambitieus en een tikkie perfectionistisch. Ze wordt enthousiast van design waarbij alles klopt. Van concept tot het uitdenken van een consequente doorvertaling.

Co-creatie

Ontwerpen doen we niet alleen. In co-creatie met onze partners kunnen we elke ontwerpvraag vanuit verschillende perspectieven benaderen. Zo hebben we korte lijnen met merkstrategen, copywriters, webdevelopers en meer. Ook werken we nauw samen met onze opdrachtgevers. Alleen zo komen we tot het beste resultaat.

Klanten

Onze partners en klanten zijn net zo ambitieus als wij. Zij willen ook op langere termijn het verschil maken én geloven in een duurzame relatie. Van corporate tot ambitieuze start up. Van zakelijk tot non-profit én culturele organisaties. We werken samen met gedreven mensen en bedrijven, zoals: Adaptics, Add Some Sense, Awareways, CliniClowns, Descart, Drukkerij LibertasPascal, Gelre Ziekenhuizen, Greetz, Heijmans, Hoflandschool, Jonge Honden, Kinase, KNGF, Morgenwereld, Nederlands Filmfestival, Respace, RS Finance, St-Gregorius College, Sustainer, TalentCare, Trust, Utrecht Marketing, Wunder en vele anderen.

Wij werken o.a. voor:

Logo Jonge Honden
Filmfestival logo
Logo Utrecht