Breng je merk tot leven met opvallend digital design

Of het nu gaat om het ontwerpen van een moderne website, het creëren van aantrekkelijke social media visuals, of het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke e-learning of app, wij zorgen ervoor dat jouw merk online opvalt. Hoe we dat doen lichten we graag toe.

Strategie

We beginnen met het ontwikkelen van een heldere digitale strategie. We stellen de doelstellingen voor de gewenste digitale middelen scherp. Evenals de doelgroep. Wie zijn het, wat zijn hun behoeftes, gedrag en motivatie? We kijken naar trends, concurrentie en de randvoorwaarden. Samen stellen we een design debrief op.

UX / Concept

In digital design staat de eindgebruiker voorop. De verzamelde inzichten over de doelgroep zetten we om in een user experience (UX) design. Dit kan in de vorm van een ruwe schets of wireframes. We beoordelen in deze fase samen de gebruiksvriendelijkheid van het design en schaven bij waar nodig.

UI / Ontwerp

Het UX design zetten we om in een user interface (UI) design. Alle grafische elementen maken we intuïtief en passend bij het branddesign. We creëren een aantrekkelijke online look-and-feel die we optimaliseren tot een gewenst design resultaat. Vervolgens passen we het ontwerp toe op alle benodigde pagina’s en/of middelen. Zo zorgen we voor een consistente uitstraling van het merk.

Development

We werken nauw samen met webbouwers en andere partners om het digitale ontwerp tot leven te brengen. We begeleiden het proces van development tot een pixel perfect responsive resultaat. Zo komt jouw merk op alle digitale formaten goed tot zijn recht.

Evolutie

Digital design is continu in beweging. Daarom blijft een sterk merk evolueren en innoveren. Testresultaten, nieuwe producten, proposities of trends kunnen vragen om aanvullingen of aanpassingen in je digital design. We kijken graag met je mee wat nodig is om te zorgen dat je (digitale) merk altijd actueel blijft en opvalt.

Wij werken o.a. voor:

Logo Jonge Honden
Filmfestival logo
Logo Utrecht