Geef jouw merk ook een ruimtelijke ervaring

Maak van jouw kantoor een inspirerende werkomgeving. Val op met jouw beursstand tijdens een evenement. Of creëer een aantrekkelijke sfeer in jouw winkel, bar of restaurant. Wij transformeren jouw ruimte tot een krachtige merkbeleving. Hoe we dat doen lichten we graag toe.   

Strategie

We beginnen met de basis. Om welke ruimte gaat het en welke rol speelt deze voor jouw merk? We onderzoeken je doelgroep, concurrenten en trends. We definiëren de boodschappen die je wilt overbrengen. Deze strategie vormt de basis voor het creatieve proces.

Concept

We bedenken creatieve concepten en werken deze globaal uit. Samen bepalen we welk idee het beste aansluit bij de doelstellingen en de doelgroep.

Ontwerp

Het gekozen concept werken we verder uit. We passen het ontwerp toe op de benodigde middelen. Zo zorgen we voor een consistente uitstraling van het merk.

Realisatie

We werken nauw samen met onze partners om het ontwerp tot leven te brengen. We begeleiden het proces van realisatie tot de juiste materialen en uitingen. Zo komt jouw merk ook in de ruimte goed tot zijn recht. En creëren we samen een consistente beleving van je merk.

Evolutie

Een sterk merk blijft evolueren en innoveren. Nieuwe producten, proposities of trends kunnen vragen om aanvullingen of aanpassingen in het design. We kijken graag met je mee wat nodig is om te zorgen dat je merk altijd actueel blijft en opvalt.

Awareways

Beursstand

Wij werken o.a. voor:

Logo Jonge Honden
Filmfestival logo
Logo Utrecht