Studio Playground

Schaverijstraat 11
3534 AS Utrecht
Netherlands

Meer weten?

Mail of bel Wendy:
[email protected]
06 4797 6894

Laat je inspireren

Volg ons op Linkedin en Instagram

Rebranding voor
zorgverbeteraars

TalentCare gaat voor een stevige nieuwe koers om écht het verschil te maken in de zorg. Wij ontwikkelden hiervoor een opvallende visuele identiteit die meer zorgverleners aantrekt.

Aandacht voor professionele en persoonlijke groei

TalentCare detacheert zorgverleners bij zorginstellingen in heel Nederland. Met haar eigen ontwikkelprogramma investeert TalentCare in de professionele en persoonlijke groei van deze professionals. Hierin worden zij uitgedaagd om naar hun vak en opdracht te kijken: hoe kan de patiënt (nog) betere zorg en aandacht krijgen? TalentCare vroeg Studio Playground te helpen om zich zichtbaar onderscheidend te profileren én meer.

De kracht van eenvoud

De woorden ‘talent’ en ‘care’ zijn in het logo met een plus gekoppeld. De plus staat voor zorg, groei (persoonlijk en professioneel) en verbinding (zorgverlener met patiënt).

We hebben drie hoofdkleuren gebruikt. Het geel benadrukt de persoonlijke ontwikkeling van de zorgverlener, het lichtblauw de professionele ontwikkeling. Het donkerpaars is de overkoepelende kleur voor de hele WeCareGroup.

Herkenbare illustraties en fotografie

Met vrolijke illustraties hebben we doelstellingen van TalentCare en dilemma’s van zorgverleners verbeeld die niet in fotografie te vangen zijn. De herkenbare illustratiestijl wordt verrijkt met portretten waarin de zorgverleners en zorgverlening centraal staan.

Consequente doorvertaling online en offline

De visuele identiteit is consequent doorvertaald naar online middelen zoals de website, nieuwsbrieven en social media berichten. Daarnaast zijn er ook veel offline middelen ontwikkeld ten behoeve van het werven, coachen en opleiden van zorgverleners.

“Als ondernemer loop ik de hele dag met creatieve concepten en uitingen in mijn hoofd, die ik heel goed voor me zie. Het is alsof Studio Playground in mijn hoofd kan kijken en dit vertaalt naar een 1 op 1 passende visualisatie. Daarnaast werkt mijn team ontzettend fijn samen met het team van Studio Playground: ze doen wat ze zeggen en komen afspraken altijd na.”

Stefan Ottenbros
Directeur en oprichter TalentCare

Meer weten?

Wil je meer weten over dit project of wat Studio Playground voor jou kan betekenen? Neem contact op met Wendy Grootscholten via [email protected] of 06 479 768 94.

Neem contact op